OPET U HOTEL S IMIGRANTIMA: Đoković prebačen u stari smeštaj, novinari se odmah zalepili za kola! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nisu mogli bolje?

OPET U HOTEL S IMIGRANTIMA: Đoković prebačen u stari smeštaj, novinari se odmah zalepili za kola! (VIDEO)

Advokat Blažo Nešić je istakao da je presedan da se slučaj ovako brzo prebaci na Federalni sud posle odluke ministra imigracije, te se bar na taj način izašlo naruku Đokovićevom timu

Objavljeno: 08:23h

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nakon preliminarnog ročišta zaputio se u hotel za imigrante "Karlton", prenose australijski mediji.

On će verovatno tu ostati sve do subote i 23.30 časova kada bi trebalo da krene sa glavnim saslušanjem pred Federalnim sudom.

Novinari pokušavaju da snime Đokovića tokom boravka u kancelariji advokata
Novinari pokušavaju da snime Đokovića tokom boravka u kancelariji advokatafoto: Profimedia

- Tek tako, Novak Đoković je vraćen u pritvor. On je stigao u hotel "Karlton" pre nekoliko minuta i provešće tu najmanje jednu noć pre nego što izađe pred Federalni sud - javila je novinarka Lana Marfi.

Po poslednjim saznanjima, Novak je bio u advokatskoj kancelariji svog tima i pratio preliminarno ročište, a onda je napustio te prostorije pod pratnjom policije i nastavio put kad hotelu.

Jasno je da, us slučaju pozitivnog ishoda, Đoković neće imati vremena da trenira, iako Australijan open počinje već za dva dana.

Ali opet, stručnjak Blažo Nešić je istakao da je presedan da se slučaj ovako brzo prebaci na Federalni sud posle odluke ministra imigracije, te se bar na taj način izašlo naruku Đokovićevom timu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.