"GDE TI JE BRE PODRŠKA ZA NOVAKA ĐOKOVICA"? Srbi OPLELI po Ani Ivanovic, stavili je na STUB SRAMA zbog Noleta!
Foto: EPA/Robert Ghement

bez reči

"GDE TI JE BRE PODRŠKA ZA NOVAKA ĐOKOVICA"? Srbi OPLELI po Ani Ivanovic, stavili je na STUB SRAMA zbog Noleta!

Ono što dodatno nervira navijače, a posebno Srbe, jeste da je Ana i dalje aktivna na mrežama i da je i tokom Novakove problematične situacije objavljivala fotografije

Objavljeno: 00:40h

Novak Đoković trenutno prolazi kroz pravu agoniju u Melburnu, koja se otegla na skoro dve nedelje, gde je doživeo pravu torturu i ponižavanje od strane australijskih vlasti, a na kraju će sve biti svedeno na odluku suda koji će zasedati noćas u 22 sata po vremenu u Srbiji.

Novaku stiže velika podrška iz Srbije, kao i Srba iz Melburna, koji su danima bili ispred hotela u kojem je bio zatvoren i pružali mu podršku. Mnogi srpski sportisti su se takođe javili i podršavali ga, što putem društvenih mreža, što putem javnih izjava, što dolaskom na proteste ispred Skupštine.

Ali, ono što je mnogima zapalo za oko, jeste da je izostala podrška Ane Ivanović, najbolje srpske teniserke u istoriji. Njen glas, makar i neka objava putem društvenih mreža daleko bi se čuo, pošto je popularna i u medijima, kao i zbog činjenice da je na Instagramu prati 1,5 miliona ljudi.

Ono što dodatno nervira navijače, a posebno Srbe, jeste da je Ana i dalje aktivna na mrežama i da je i tokom Novakove problematične situacije objavljivala fotografije. Zbog toga je naišla na žestoke osude i negativne komentare u kojima je kritikuju zbog izostanka javne podrške.

Mnogi ističu da ih je razočarala, a jedna od najupečatljivijih prozivki je pitanje da li joj suprug Bastijan Švajnštajger nije dozvolio da podrži Novaka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.