BIVŠA AMERIČKA TENISERKA GOVORILA O ĐOKOVIĆU: Iznela je predlog kako da Novak izađe iz ove situacije!
Foto: Profimedia

DA VIDIMO

BIVŠA AMERIČKA TENISERKA GOVORILA O ĐOKOVIĆU: Iznela je predlog kako da Novak izađe iz ove situacije!

Mislim da ne bi trebalo da igra. Moje mišljenje je da je trebalo da se povuče pre žreba

Objavljeno:

Bivša američka teniserka Meri Kariljo je iznela svoje mišljenje oko slučaja Novaka Đokovića koji potresa planetu ovih dana.

Ona je u video obraćanju u razgovoru sa Kristijan Amanpur na "CNN-u" istakla da Đoković je bi trebalo da igra na Australijan openu i da je u ozbiljnim problemima.

- Novak nije tek jedna stvar, on je fenomenalan sportista i inteligentan je. On tvrdi da nije antivakser, već da je to svačije pravo odluke. Ali činjenica je da, u decembru kada je testiran pozitivno, nakon toga je išao bez maske i davao intervju francuskom novinaru. Takve stvari nemaju smisla kada znamo o koliko fokusiranom čoveku se radi. Nije kao da on ne veruje u kovid. On je nabavljao respiratore za Srbiju kada je počela pandemija, u Italiji takođe. Otvarao je škole u Srbiji, vole ga u toj zemlji. Njegov otac govori da je on kao Isus koji će biti žrtvovan na krstu. Ma, daj, ne govori takve stvari. Veoma je komplikovan čovek - rekao je Meri Kariljo.

Da li bi Novak Đoković trebalo da igra?

- Mislim da ne bi trebalo da igra. Moje mišljenje je da je trebalo da se povuče pre žreba. On bi sada trebalo da igra u ponedeljak kao prvi nosilac. Neće imati nimalo odmora. Mislim da je u velikim problemima - poručila je Kariljo.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.