OZBILJNA OPTUŽBA KOJA BACA NOVO SVETLO NA SLUČAJ! NAMESTILI GA - POLITIKA MENJANA DOK JE NOVAK BIO U AVIONU?!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

AUSTRALIJA

OZBILJNA OPTUŽBA KOJA BACA NOVO SVETLO NA SLUČAJ! NAMESTILI GA - POLITIKA MENJANA DOK JE NOVAK BIO U AVIONU?!

Agonija u kojoj se Novak Đoković nalazi nije njegovom krivicom. Barem tako tvrdi nekadašnji zamenik sekretara za imigraciju.

Objavljeno: 22:00h

Ne smiruje se situacija oko Novaka Đokovića i njegovog boravka u Australiji. Najnovije vesti stižu iz minuta u minut. Jedna od zanimljivijih je izjava Abula Rizvija, nekadašnji zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju. Ni njemu samom nije jasno šta radi Australija!

- Ako su četiri osobe koje su dobile isto izuzeće od Savezne države Viktorija kao Đoković otišle iz zemlje nakon što im je dozvoljen ulazak, postoje dve opcije. Ili su svi carinici na aerodromu spavali ili ono što je verovatnije, politika je promenjena 6. januara zbog Đokovića - napisao je Rizvi.

On nas je upoznao da Novak može da nastupi na turniru i bez vize.

Pitanje je da li je Rizvijev tvit mogao bi da bude nastavak priče koju je javnosti već otkrio Đorđe Đoković. Brat najboljeg tenisera sveta rekao je da je postupak koji se vodi protiv Novaka osveta Skota Morisona za fotografiju iz aviona koju je najbolji teniser sveta podelio na društvenim mrežama.

Tenis Sandgren se na mnogo oštriji i vulgarniji, ali po svemu sudeći efikasniji način obratio povodom slučaja o Novaku Đokoviću.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.