MNOGI NE ŽELE DA GA VIDE! MOŽDA JE NAJBOLJE ZA SVE... Nekadašnja šampionka iznela mišljenje - KOMPLIKOVANO JE!
Žistin Enan, Foto: Profimedia

Australijan open

MNOGI NE ŽELE DA GA VIDE! MOŽDA JE NAJBOLJE ZA SVE... Nekadašnja šampionka iznela mišljenje - KOMPLIKOVANO JE!

Nedelja! Dan D za Novaka Đokovića! Do tada pregršt izjava, režija, vesti... Svakako najteže je najboljem teniseru sveta.

Objavljeno:

Svet je podeljen jedni podržavaju Đokovića i teraju ga u nameri da istera stvar do samog kraja, a sa druge strane postoje kritičari, koji smatraju da bi Novak morao da napusti Australiju.

U ovoj drugoj grupaciji nalazi se i nekadašnja teniska šampionka, Žistin Enan. Belgijanka kaže da misli da je najbolje da ne gledamo Novaka na Australijan openu, pre svega zato što mnogi stanovnici ove zemlje sada "ne žele da ga vide".

- Mislim da je najbolje u ovom trenutku da ne igra na turniru. Kada je nešto toliko komplikovano, ne kažem da Đoković ne treba da se bori, zato što misli da je to prava stvar, ali mislim da je sada dokazano da mnogi Australijanci ne žele da ga vide kako igra. Zato je možda najbolje za sve, za tenis, za turnir, možda i za njega, da ne nastupi - rekla je Enanova.

Nema sumnje da je postupak sada dodatno zakomplikovan i biće veliko pitanje da li će se sve razrešiti do početka Australijan opena, koji počinje u ponedeljak, a u prvom kolu Đokovića čeka meč sa Kecmanovićem.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.