AUSTRALIJANCI PRESEKLI: Ovo je sudija koji odlučuje o Novakovoj sudbini!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

sada je sve poznato!

AUSTRALIJANCI PRESEKLI: Ovo je sudija koji odlučuje o Novakovoj sudbini!

Đoković će večeras od 22 časa po srednjoevropskom vremenu, a u subotu ujutro po lokalnom vremenu u Melburnu, otići na razgovor sa imigracionim vlastima i do tada neće biti u pritvoru.

Objavljeno:

Federalni sud će da odluči da li će Novak Đoković igrati na Australijan Openu, a sada poznat i sudija koji će voditi slučaj najboljeg tenisera sveta i Vlade Australije.

- Slučaj Novaka Đoković protiv ministra za imigraciju prebačen je u Federalni sud Australije. Saslušanje je zakazano pred sudijom Džastinom O‘Kalahanom, 15. januara 2022"- stoji na Tviter nalogu Saveznog suda Australije.

Srpski as neće biti deportovan iz Melburna do okončanja žalbe u vezi sa ukidanjem vize i da je slučaj sada prebačen na Savezni sud Australije.

Kako je sudija precizirao na saslušanju, Đoković će večeras od 22 časa po srednjoevropskom vremenu, a u subotu ujutro po lokalnom vremenu u Melburnu, otići na razgovor sa imigracionim vlastima i do tada neće biti u pritvoru.

Potom bi trebalo da ode smeštaj za koji još uvek nije odlučeno gde. U subotu na nedelju je saslušanje sa ministrom imigracija kod sudije O'Kalahana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.