TOMIĆ USRED MEČA NAPAO ORGANIZATORE ZBOG KORONE: Novi skandal na Australijan openu!
Bernard Tomić, Foto: EPA/Dean Lewins

dokle više?

TOMIĆ USRED MEČA NAPAO ORGANIZATORE ZBOG KORONE: Novi skandal na Australijan openu!

Bernard Tomić u svom stilu počeo je sa provokacijama

Objavljeno: 08:25h

Poznat je Bernard Tomić kao jedan od najboljih, ali i najproblematičnijih tenisa koji dolaze iz Australije. Već nekoliko puta tokom svoje karijere umeo je da da "zapaljive" izjave ili da napravi svojevrstan skandal na terenu, što je učinio i ovoga puta u kvalifikacijama za Australijan open.

Njegov pokušaj da se kvalifikuje za prvi Grend slem sezone je okončan, ali je Bernard usred meča sa Romanom Safjulinom iz Rusije, koji je njegov rival dobio rezultatom 2:0 (6:1, 6:4) imao ludu izjavu.

U trenutku kada je gubio rezultatom 2:1 prilikom promene strane u drugom setu, Tomić se okrenuo prema sudiji i rekao da je fizički izmučen.

- Pazite, sigurno ću u naredna dva dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Kupiću ti večeru ako ne budem pozitivan u naredna tri dana, u suprotnom ćeš mi ti kupiti večeru - rekao je Tomić prilično besno.

Nije se tu Tomić zaustavio nego je nastavio sa kritikama prema organizatorima.

- Ne mogu da verujem da nikoga ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon što obave brze testove u sobama. Nema PCR testiranja - otkrio je Tomić pomalo šoknantne detalje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.