DRUGI ČOVEK AUSTRALIJE PRIZNAO GREŠKU SA NOVAKOM: "Pogrešio sam, okej, neću se ponovo pretvarati da sam advokat"!
Novak Đoković, Foto: Printscreen Youtube, Profimedia

australijan open

DRUGI ČOVEK AUSTRALIJE PRIZNAO GREŠKU SA NOVAKOM: "Pogrešio sam, okej, neću se ponovo pretvarati da sam advokat"!

Još jedna dobra vest za Novaka

Objavljeno: 07:57h

Zamenik premijera Australije Barnabi Džojs priznao je da je pogrešio u vezi sa Novakom Đokovićem, posle njegove velike pobede na sudu, i tako je snažno nagovestio da prvi reket sveta neće biti deportovan!

Drugi komandant zemlje priznao je da je napravio "pogrešan poziv" tako što se zalagao da aktuelni šampion Melburna bude izbačen iz Australije zato što nije vakcinisan.

Ovo priznanje sugeriše na to da ministar za imigracije Aleks Hok, koji je inače i u utorak propustio šansu da ga deportuje, na kraju neće poništiti odluku Federalnog okružnog suda da Novaku prihvati vizu.

Novak Đoković
foto: EPA/Emilio Naranjo

- Pogrešno sam shvatio. Mislio sam da će to biti gem, set, meč, da on nije duplo vakcinisan i da ćemo ga zamoliti da ode. Pogrešio sam, okej. Neću se ponovo pretvarati da sam advokat - poručio je Džojs.

Podsetimo, zamenik premijera je nedavno imao šokantnu izjavu kada je u pitanju Đoković - i to u trenucima kada je krenuo haos oko srpskog tenisera.

- Ukoliko Đoković nije ispunio adekvatno sve formulare, onda je jasno da suverenitet naše zemlje ne shvata ozbiljno. Neko je sigurno pogrešio, a ukoliko nije rekao svu istinu tokom provere dozvole za izuzeće, krivac je gospodin Đoković. Ne možete samo da lutate po svetu zato što ste stvarno bogati i misliti da ste iznad zakona druhgih nacija - istakao je Džojs.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.