GORAN ĐOKOVIĆ: Hoće da ga ponize, bace na kolena, ali to se neće desiti jer mi smo Srbi, ponosan narod!
Foto: Uroš Arsić

prava izjava

GORAN ĐOKOVIĆ: Hoće da ga ponize, bace na kolena, ali to se neće desiti jer mi smo Srbi, ponosan narod!

Skot mora da vidi računa o svojoj poziciji uoči narednih izbora, ali ne znam da li mu je PR objasnio koliko je dobro što je napao Novaka

Objavljeno:

- Kao životinja u zamci - tako je stric najboljeg tenisera sveta Goran u razgovoru sa britanskim političarem Najdželom Faražom opisao situaciju u kojoj se našao Novak Đoković proteklih dana kada su mu australijske vlasti otkazale vizu i zabranile ulazak u Melburn.

- Kada mu izdaju vizu, a potom ga uhapse, za mene je to uvlačenje u zamku. Pozvali su ga da dođe, izdali mu sve papire, a onda ga stavili u zatvor. Hoće da ga ponize, bace na kolena, ali to se neće desiti jer mi smo Srbi, i mi smo ponosan narod - ocenio je Goran Đoković u izjavi za britanske medije.

Stric svetskog broja jedan kaže da očekuje da se nastavi s pritiskom.

- Neće se tako lako pomiriti s odlukom i pustiti ga na miru iako Novak nije prekršio nijedan zakon. Rekli su mu lično da je za njega bolje da sam napusti Australiju nego da ga oni deportuju i zabrane mu ulazak u zemlju u naredne tri godine. I dalje ne možemo da poverujemo šta se događa u 21. veku.

Goran Đoković je prozvao i premijera Australije Skota Morisona koji je prednjačio u kritikama na račun Novaka.

- Skot mora da vidi računa o svojoj poziciji uoči narednih izbora, ali ne znam da li mu je PR objasnio koliko je dobro što je napao Novaka. Imam osećaj da neće biti premijer od aprila i nadama se da će se to desiti - zaključio je Goran Đoković.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.