JAVIO SE NOVAK: Evo kako je REAGOVAO kada je saznao nove LOŠE VESTI!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

MUK!

JAVIO SE NOVAK: Evo kako je REAGOVAO kada je saznao nove LOŠE VESTI!

Brat Novaka Đokovića objasnio šta se tačno desilo posle odluke suda da poništi odluku o deportaciji najboljeg tenisera sveta

Objavljeno: 09:58h

Đorđe Đoković, opisao je prve trenutke i rekacije porodice nakon što je sudija odlučio da presudi u korist Novaka i dozvoli mu ulazak u Australiju!

Novakov brat je u razgovoru za TV Prva priznao i da je slavlje malo utihnulo već na samom startu, kada im se Nole javio iz Melburna.

- Nakon sudske odluke, svi smo jako bili srećni. Počeli smo da slavimo preko poruka, ali je zatim od njega došla informacija da moramo da se strpimo jer izgleda da nije gotovo - rekao je Đorđe i dodao:

Skup podrške Novaku Đokoviću, Đorđe Đoković
foto: Uroš Arsić

- Usledila je kratka tišina, pa smo dobili informaciju da je donešena odluka da se Novak uhapsi i deportuje nazad, i da mu zabrane ulazak u Australiju na tri godine. Ne znam samo po kom osnovu, jer nije napravio nikakav zakonski i federalni prekršaj.

Podsetimo, Đorđe je nešto ranije potvrdio i gde se Novak trenutno nalazi.

- Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, Australija je jako nesrećna, žive u teškim uslovima u pandemiji i zaključani su. Ono što mi možemo da uradimo sa naše strane, da se angažujemo i pustimo ovu vest da Novaka opet hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i pres službom koji su sledeći koraci. Novak je sada sa advokatima u prostorijama gde su bili tokom suđenja, razmišlja o svojim opcijama. Mislim da je ovo za vlasti bio jedan veliki poraz, izgubili su, a mislili su da mogu ceo sistem i Novaka da pobede.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.