DIJANA ĐOKOVIĆ: Novak NEMA DORUČAK, lično mi je rekao! SRĐAN: Uzeli mu stvari, dali hranu na koju je alergičan!
Skup podrške Novaku Đokoviću, Foto: Uroš Arsić

četvrti dan protesta

DIJANA ĐOKOVIĆ: Novak NEMA DORUČAK, lično mi je rekao! SRĐAN: Uzeli mu stvari, dali hranu na koju je alergičan!

Kao i prethodna tri dana, građani su se okupili ispred Skupštine Srbije da protestuju zbog '"zatočeništva" srpskog tenisera

Objavljeno: 15:49h

Bliži se saslušanje povodom slučaja "Novak Đoković" koji zaokuplja pažnju svetske javnosti.

Za to vreme, njegovi navijači ne prestaju da mu pružaju podršku pred centrom za deportaciju u koji je smešten.

A u Srbiji, kao i prethodna tri dana, građani su se okupili ispred Skupštine Srbije da protestuju zbog '"zatočeništva" srpskog tenisera, na poziv Novakovog oca, Srđana Đokovića.

Skup podrške Novaku Đokoviću
foto: Uroš Arsić

15.24 - Srđan Đoković: Šta god se bude dogodilo posle te odluke, Novak će se svakako vratiti u Srbiju, da vidi koliko ga volimo. Pozdrav od porodice Đoković, svi ste vi njegova pordica!

15.20 - Srđan Đoković: Jedno vreme mu nisu davali hranu bez glutena, a on je alergičan na gluten. Uzeli su mu stvari, a ko zna šta su uradili sa tim stvarima. Nisu mu dali ni da vidi taj narod koji je došao ispred hotela da ga podrži, ali ih je zato čuo.

Skup podrške Novaku Đokoviću, Srđan Đoković, Dijana Đoković, Đorđe Đoković
foto: Uroš Arsić

15.15 - Neka ceo svet čuje istinu! Nadamo se da je sud nezavisan i da će Novak da izađe kao pobednik i slobodan čovek. Hvala svima širom sveta. Danas su se u Melburnu skupili ljudi, pokazali su veliku ljubav prema njemu, želimo da mu pošaljemo zahvalnost i ljubav, verujemo u njega i naš moral. Niko nije jači od svih nas! Neka ga uskoro vidimo na teniskom terenu - poručio je Srđan Đokoivić.

1 / 9 Foto: Uroš Arsić

15.10 - Srđan Đoković: Najboljem dečku na svetu ovo rade! Devet puta je osvojio taj njihov Australijan open. Nikakvo poštovanje nemaju prema njemu. To se dešava jer smo mi samo mali deo sveta, ali ponosni smo. Ne mogu nas slomiti.

1 / 8 Foto: Uroš Arsić

- Novak je personifikacija slobode, svega ljudskog što jedan čovek sadrzi u sebi. Sram ih bilo! Ne narod, već političare. Političari kažu da ako sud odluči da igra, oni opet mogu da ga uhapse i navode da je to po njihovom zakonu Komonvelta kom pripada i Australija. Da li smo mi životinje? Šta smo mi? Pa mi smo ljudi.

Skup podrške Novaku Đokoviću, Srđan Đoković
foto: Uroš Arsić

- Te borbe između federalne i pokrajinske vlade i teniskog saveza, ma to nas ne zanima! Nole je cenjen, poštovan i uvažen svuda u svetu, osim tamo gde važe zakoni Komonvelta. Ovo je ključni momenat za opstanak ljudi, ovo sad što se dešava Novaku. Nemojte da ćutite, pričajte da hoćete slobodu, za sebe, svoje unuke i ostala pokolenja.

Skup podrške Novaku Đokoviću, Dijana Đoković
foto: Uroš Arsić

15.05 - Dijana Đoković: Novak ima samo ručak i večeru, nema doručak. To nisu ljudski i humani uslovi. To mi je Novak lično rekao. Tamo nisu uslovi ni za zatvor!

- Pričam vam šta mi je on rekao. I u zatvoru imaju tri obroka dnevno i da izađu napolje. Nema ni prozor normalan, da gleda na park, nego gleda u zid. To nisu humani uslovi. Hvala svima na svetu, u Melburnu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, hvala svima. Idemo dalje, nadam se da ćemo pobediti.

Skup podrške Novaku Đokoviću, Đorđe Đoković
foto: Uroš Arsić

15.03 - Đorđe Đoković: Danas će ceo svet da čuje istinu. Nadamo se da će Novak izaći kao slobodan čovek. Šaljemo veliku ljubav Novaku. Verujemo u njega, ali i u nezavisno sudstvo u Melburnu. Želimo mu samo ljubav, osmeh i sreću i da ga uskoro vidimo na teniskom terenu.

00:27

PODRŠKA SVE VEĆA! Srbija i 4. dan protestvovala zbog mučenja Novaka u Australiji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.