AUSTRALIJSKI POLITIČAR UPUTIO IZVINJENJE NOVAKU I SRPSKOM NARODU: Ovo što se desilo je SRAMOTA za našu zemlju!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

PODRŽAO ĐOKOVIĆA

AUSTRALIJSKI POLITIČAR UPUTIO IZVINJENJE NOVAKU I SRPSKOM NARODU: Ovo što se desilo je SRAMOTA za našu zemlju!

Iz dana u dan Novak dobija sve veću podršku

Objavljeno: 13:30h

Polako se diže Australija. Zatočeništvo Novaka Đokovića u pritvoru za migrante bez osnovih uslova za život duboko je podelilo tu zemlju.

Iako vlast kontroliše medije i spinuje vesti, postoje i političari koji imaju drugačije mišljenje od premijera Australije Skota Morisona, ministarke unutrašnjih poslova Karen Endrjuz ili premijera savezne države Viktorija Danijela Endrjuza. Takav je Krejg Keli, poslanik irskog porekla u parlamentu Australije, predstavnik okruga Hjuz, južnog Sidneja.

Krejg Keli uputio je javno izvinjenje Novaku Đokoviću za golgotu koju prolazi od ulaska u Australiju pre četiri dana. On je snimio video poruku koja se pojavila na Jutjubu i koja od jutros ima više od 17.000 pregleda.

Novak Đoković
foto: Profimedia, google.com/maps

- Izvinjavam se Novaku Đokoviću za postupanje prema njemu od strane Vlade države Viktorije i Vlade Australije. Pozivam ih - Izvinite se najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću. Ovo što se desilo je sramota za našu zemlju i naciju. To je čista lokalna politika i krivica premijera države Viktorije Danijela Endrjuza i predsednika vlade Australije Skota Morisona- rekao je Krejg Keli u svom obraćanju preko Jutjuba i dodao:

- Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su izazvali. Oni ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. Osramotili su našu naciju u međunarodnoj politici. Australijski političari ne govore istinu, odbijaju da kažu istinu! Izvinjavam se Novaku Đokoviću u ime Australijanaca i parlamenta Australije! Izvinjavam se srpskom narodu! Ovo je sramota!

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.