NADALOV SAIGRAČ IZ REPREZENTACIJE PRUŽIO PODRŠKU NOVAKU: Kada političari uđu, stvari se mešaju na terenu!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

NADALOV SAIGRAČ IZ REPREZENTACIJE PRUŽIO PODRŠKU NOVAKU: Kada političari uđu, stvari se mešaju na terenu!

Felisijano Lopez stao je u odbranu Novaka Đokovića

Objavljeno: 10:29h

Rafael Nadal je pokazao svoje pravo lice i dao je sramnu izjavu na zabranu Novaku Đokoviću da uđe u Australiju uz poruku da treba da se vakciniše, ali je njegov kolega iz reprezentacije, legendarni Felisijano Lopez pokazao šta kolegijalnost prema Noletu.

- Tri mudraca su nam donela ogromnu glupost za svet tenisa. Niko ne želi da svetski broj 1 ostane bez mogućnosti da igra na Grend slemau. Ponekad ono što loše počne može da se završi gore. Australija će iz svega ovoga da izađe veoma loše. Kakva šteta - napisao je Felisijano Lopez uz smajli koji pokazuje tugu i plače.

Ubrzo je objavio još jednu poruku.

- Morate malo da naučite da tumačite tvitove. Ne nameravam da branim nikoga. Glupost je nepobitna. Pravila su jednaka za sve, ali ne mogu da se menjaju iz dana u dan. Zaključak: Kada političari uđu, stvari se mešaju na terenu.

Inače, on je tek treći teniser, koji se javno pobunio i dao podršku Novaku Đokoviću. Pre toga su to uradili Tenis Sandgren i Sergej Stahovski.

Drugi uglavnom ćute, iako je Đoković svojevremeno prošle godine, iako je imao privilegovan položaj, odlučio da se bori za sve druge tenisere koji su bili zatočeni u karantinu sa lošim uslovima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.