OBRADOVIĆ ODLUKU AUSTRALIJE NAZVAO SKANDALOZNOM: Ponašaju se prema Novaku kao da je ŠVERCER DROGE!
Foto: Profimedia

australijan open

OBRADOVIĆ ODLUKU AUSTRALIJE NAZVAO SKANDALOZNOM: Ponašaju se prema Novaku kao da je ŠVERCER DROGE!

Bivši selektor reprezentacije Srbije vidno je razočaran zbog svega što se dešava Novaku

Objavljeno: 10:13h

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, doživljava jednu od najvećih nepravdi koju je svet ikada video, a svoj komentar na celu situaciju ekskluzivno za Meridian dao je bivši selektor teniske repezentacije Srbije, Bogdan Obradović.

Prvi reket sveta je u sredu doputovao u Australiju, a onda je usledio šok. Na granici je utvrđeno kako Novak Đoković “ne poseduje validnu vizu“, zbog čega mu je onemogućeno da uđe u Australiju.

Nakon toga, najbolji teniser na planeti je morao da se „preseli“ u hotelski karantin u kojem mu nije omogućeno da koristi mobilni telefon. Usledila je žalba od strane advokatskog tima Novaka Đokovića, a presuda će biti doneta u ponedeljak!

Novak Đoković
foto: Profimedia

Nemile događaje u Melburnu prokomentarisao je nekadašnji selektor teniseke reprezentacije Srbije.

– Ovo sve nema dodirnih tačaka sa sportom, u pitanju je politika, stvara se novi svetski poredak. Mnogo veći stručnjaci od mene će to potvrditi u budućnosti sa naučnog stanovišta – izjavio je Bogdan Obradović ekskluzivno za Meridian i potom odmah dodao:

– Način na koji su se odnosili prema Novaku Đokoviću je skandalozan. Oduzimanje telefona, način na koji su ga privodili sa dva automobila, kao da je švercer droge, a ne najbolji sportista svih vremena…

U slučaju da australijske vlasti dozvole ulazak srpskom teniseru u tu zemlju, da li će naš as uspeti da osvoji 21. grend slem u karijeri i upiše se u istoriju?

– Sa Novakom sam proveo 20 godina znam kolika je njegova mentalna snaga, što ga više pritiskate – on je veća zver. Ako mu kojim slučajem dozvole da igra, ne sumnjam da će uraditi sve da osvoji Australijan open i upiše se u istoriju! – podvukao je Bogdan Obradović.

(Espreso/Meridian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.