IMAMO DOBAR TIM! Krajinović svestan izazova koji Srbiju očekuje u Sidneju
Foto: Profimedia

OPTIMISTA!

IMAMO DOBAR TIM! Krajinović svestan izazova koji Srbiju očekuje u Sidneju

Prvi protivnik je Norveška, a taj meč počinje u subotu 1. januara od 7.30 časova

Objavljeno: 15:15h

Srbija je bila pobednik na premijernom ATP Kupu 2020. godine, a sada će u Sidneju igrati u A grupi. Prvi protivnik našeg tima je Norveška, a taj meč je na programu u subotu 1. januara od 7.30 časova.

Poznat je i raspored mečeva, a duel otvaraju Filip Krajinović i Viktor Durasović. Krajinović je na obraćanju medijima srpskog tima rekao da se raduje novom početku.

- Ovo je dobar izazov za nas. Nije lako otvoriti meč, ali vrlo sam uzbuđen zbog toga. Spreman sam. Znao sam da ću prvi izaći na teren. Kao što Dušan kaže, već sada igramo dobro. Imamo dobar tim i nadam se da ćemo se prikazati u dobrom svetlu - izjavio je Krajinović.

Naravno, neće biti isto bez Novaka Đokovića, ali to je prilika za ostale igrače da pokažu koliko mogu. Značajan će svakako biti i dubl gde se dosta očekuje od Nikole Ćaćića.

- Dublovi su veoma važni. Ovde treniramo maksimalno i u dublu jer može da se ispostavi da to bude odlučujuće za pobedu u meču. Imamo nekoliko dobrih igrača. Matej je ušao u Top 100 na listi dublova, ali i Dušan i Filip mogu dobro da ih igraju - kaže Nikola Ćaćić.

Matej Sabanov je srećan ćer će po prvi put igrati za Srbiju na ovako velikom takmičenju.

- Veoma sam uzbuđen. Ujedno sam i počastvovan da budem u ovom titmu, daću sve da pomognem timu da dobije mečeve. Mislim da smo sposobni da napravimo dobre stvari ovde u Sidneju - zaključio je Sabanov.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.