ČEKALI SU DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Lajović otkrio šta im je Đoković rekao za učešće u Sidneju, a šta za MELBURN!
Novak Đoković i Dušan Lajović, Foto: Profimedia

napetost raste

ČEKALI SU DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Lajović otkrio šta im je Đoković rekao za učešće u Sidneju, a šta za MELBURN!

Srpski teniser komentarisao je Novakovo moguće učešće na Australijan openu

Objavljeno: 08:56h

Novak Đoković povukao se sa ATP Kupa koji startuje 1. januara, tako da će selekciju Srbije na takmičenju u Sidneju činiti Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.

Srpski teniser Dušan Lajović je pred početak reprezentativnog takmičenja pričao za australijske medije i tom prilikom odgovarao na pitanja vezana za Noleta, a najviše ih je zanimalo kako su reagovali po saznanju da su ostali bez prve zvezde tima.

- Saznali smo dan i po, tako nešto. Mislim da smo svi čekali do poslednjeg minuta odluku, nije isto kada imaš broja jedan ili kada ga nemaš, to je velika razlika. Očigledno, kad je Novak u timu, očekivanja su mnogo veća i svi pogledi su uprti u njega, naravno, on pokušava da gura ceo tim - rekao je Lajović.

Dušan Lajović
foto: Profimedia

Lajović je upitan i da li zna razlog Novakove odluke o povlačenju.

- Ja ne znam zvanični razlog, ali možda ATP zna - ispalio je Lajović, koji je potom komentarisao i Novakovo učešće na Australijan openu.

- Novak je samo rekao da ne dolazi na ATP kup i da pokušava da dođe na Australijan open. Rekao je: momci, ne dolazim na ATP kup, videćemo za Australijan open. Mislim, nije precizirao da li dolazi ili ne, ali čekamo odluku - odgovorio je Dušan Lajović.

Prvi meč naši teniseri igraju protiv Norveške prvog januara u ranim jutarnjim časovima po srednjeevropskom vremenu. U grupi se još nalaze Španija i Čile.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.