JELENA ĐOKOVIĆ POSETILA NARODNU BIBLIOTEKU SRBIJE: Nije tajna da obožavam svet knjiga! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@jelenadjokovic, Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

"Bez kraja i početka, jer to je učenje"

JELENA ĐOKOVIĆ POSETILA NARODNU BIBLIOTEKU SRBIJE: Nije tajna da obožavam svet knjiga! (FOTO)

Mi sa tolikim entuzijazmom hrlimo ka svakom detetu da ga povedemo putem stvaralaštva i mašte, a kako bolje nego uz knjigu? - napisala je supruga Novaka Đokovića

Objavljeno:

Fondacija Novak Đoković je nastavila sa akcijama koje za cilj imaju pomoć deci i njihovim roditeljima na polju sporta, ali i kulture.

Novakova supruga, Jelena Đoković, podelila je na društvenim mrežama slike iz Narodne biblioteke Srbije sa sledećom porukom:

- Nije tajna da obožavam svet knjiga. Narodna biblioteka Srbije je savršeno mesto za istraživački rad i inspiraciju. Miris knjiga i prepune police naslova koji vas pozivaju da se izgubite u svetu koji ima beskonačno pitanja i odgovora… Bez kraja i početka, jer to je učenje. Raduje me buduća saradnja putem fondacije Novak Đokovic. Mi sa tolikim entuzijazmom hrlimo ka svakom detetu da ga povedemo putem stvaralaštva i mašte, a kako bolje nego uz knjigu? - napisala je Jelena.

Nedavno je Fondacija Novak Đoković održala panel "Putem šampiona" nakom je sa misijom da pruži važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.