NOVAK ĐOKOVIĆ DANAS NA PANELU "PUTEM ŠAMPIONA": Uz prvog tenisera sveta govoriće Željko Obradović i Sonja Vasić!
Foto: Fondacija Novak Đoković

prijave za panel su u toku

NOVAK ĐOKOVIĆ DANAS NA PANELU "PUTEM ŠAMPIONA": Uz prvog tenisera sveta govoriće Željko Obradović i Sonja Vasić!

Događaj možete pratiti i putem YouTube kanala Fondacije Novak Đoković

Objavljeno:

I prvi teniser sveta i osnivač Fondacije, Novak Đoković, pridružuje se trofejnoj reprezentativki u košarci Sonji Vasić i najuspešnijem košarkaškom stručnjaku Željku Obradoviću na današnjem panelu “Putem Šampiona” čiji je organizator Novak Đoković Fondacija.

Program panela “Putem Šampiona” je podrška roditeljima budućih sportista. Svi zainteresovani mogu panel da prate u četvrtak 16.decembra od 18h na YouTube kanalu Novak Đoković Fondacije ili da se prijave putem POSEBNOG LINKA na sajtu Fondacije.

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja i legendarnih asova – ovaj projekat je u septembru 2021. uspešno okončao prvi godišnji ciklus posebnih radionica za roditelje i javnu prezentaciju kroz medij filma – u kojima su aktivno učestvovali i svoje dragoceno životno, sportsko i stručno iskustvo podelili sa učesnicima i osnivači Fondacije – Novak i Jelena Đoković. Predstojeći Panel na Teniskom centru „Novak“ biće drugi u nizu javnih Panel diskusija koji će biti održavani širom Srbije narednih godina – na kojima će se neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja direktno obratiti široj javnosti po svim važnim temama i pitanjima iz ove oblasti - i najaviti novi ciklus tematskih radionica za roditelje od februara naredne godine. Zvanični partneri programa u Srbiji su kompanija Motorola i Lacoste Fondacija.

1 / 5 Foto: Fondacija Novak Đoković

Za prijave za prisustvovanje Panelu pođite na sledeći link na sajtu Novak Đoković Fondacije: PRIJAVE ZA PANEL

Za praćenje Panela putem YouTube kanala Fondacije, kliknite na OVAJ LINK

(Espreso/Fondacija Novak Đoković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.