TENISERI UPALILI MOTORE: Krajinović istakao loš termin ali i poručio: SRBIJA SE NE ODBIJA! (VIDEO)
Foto: Espreso/Miloš Dreković

"TC Novak"

TENISERI UPALILI MOTORE: Krajinović istakao loš termin ali i poručio: SRBIJA SE NE ODBIJA! (VIDEO)

Muška teniska reprezentacije Srbije započela je danas pripreme u Beogradu na "TC Novak" pred odlazak na finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa.

Objavljeno: 14:51h

Pripreme pod nadzorom selektora Dejvis kup tima Srbije Viktora Troickog, koje će trajati do 20. novembra, započeli su Dušan Lajović (34. na ATP listi),Filip Krajinović (42), Laslo Đere (51), Miomir Kecmanović (68) i Nikola Ćaćić (35. u dublu na ATP listi), dok će se najbolji teniser sveta Novak Đoković priključiti srpskom timu u Insbruku po završetku ATP finala u Torinu.

Filip Krajinović
foto: Espreso/Miloš Dreković

- Izuzetno loš termin za mečeve. Ovo je vreme kada mi odmaramo. Mislim da smo imali jako dugu sezonu. Dosta turnira, i nekako smo navikli da posle tog Pariza idemo na odmor, svake godine je uvek isto. Sa druge strane ovo je Dejvis kup i to se ne može odbiti - moraš da igraš za reprezentaciju to je čast i privilegija. Da je nešto drugo svi bi odbili - rekao je Filip Krajinović.

Finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa biće održan od 25. novembra do 5. decembra 2021. godine u tri grada (Madrid, Insbruk i Torino), a selekcija Srbije smeštena je u grupu F sa Nemačkom i Austrijom, a međusobni mečevi igraće se u Insbruku.

U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih grupa.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.