ĐOKOVIĆ PRAVIO ŠOU NA TRENINGU U PARIZU: Izvini čoveče, morao sam (VIDEO)
Foto: Profimedia

sjajno zagrevanje

ĐOKOVIĆ PRAVIO ŠOU NA TRENINGU U PARIZU: Izvini čoveče, morao sam (VIDEO)

Šteta što publika nije prisustvovala ovom spektaklu

Objavljeno: 10:05h

Srpski teniser Novak Đoković je već privukao ogromnu pažnju javnosti potezima na otvorenim treninzima u Parizu. Na jednom od poslednjih treninga pred takmičenje sparing partner bio mu je dobar prijatelje Grigor Dimitrov.

Snimak koji kruži društvenim mrežama, gde su obojica tenisera izveli po jedan spektakularan potez je brzo postao atraktivan sa puno pregleda, a njega možete pogledati OVDE.

Prvo je Dimitrov jednu visoku loptu umesto na volej ''spakovao'' u sopstveni džep i to nakon što je pretrčao nekoliko metara i nanišao gde će ona pasti.

Nakon što je ''bejbi Federer'' imao svoj trenutak genijalnosti, to je uradio i Novak Đoković. Prvi reket planete je ''zalepio'' lopticu za reket. Šteta što publika nije prisustvovala ovom spektaklu.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Na samom kraju treninga, kada se završio poslednji poen Novak je pao na zemlju, a onda uz vrisak visoko podigao noge i proslavio dobro odrađen trening susret, a taj detalj možete pogledati OVDE.

Dimitrov je Novakov veliki prijatelj, pa mu ovo ni najmanje nije zamerio. Ipak, Novak je kratko poručio:

- Izvini čoveče, morao sam.

Đoković je slobodan u prvom kolu Pariza, ali će već ovog ponedeljka imati obaveze u dublu. On će sa Filip Krajinovićem oko 16 časova igrati protiv Aleksa de Minora i Luka Savila.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.