NOVAK JASAN PO PITANJU VAKCINACIJE: Kada budu rekli zvanično šta traže, tada ću se oglasiti!
Foto: Profimedia

sve je rekao

NOVAK JASAN PO PITANJU VAKCINACIJE: Kada budu rekli zvanično šta traže, tada ću se oglasiti!

Najbolji teniser sveta sledeće nedelje nastupa na Mastersu u Parizu

Objavljeno: 07:10h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je o predstojećim izazovima, Australijan openu i glavnom cilju do kraja godine.

Đoković se posle pauze vraća na teren i igraće na Mastersu u Parizu. Odmorio se, spreman je da ponovo zaigra, a kako je izjavio može dobro da odigra mečeve i daleko dogura na predstojećem turniru u glavnom gradu Francuske.

- Uzbuđen sam što sam se vratio. Bila je ovo naporna i iscrpljujuća sezona. Mentalno je bilo teško. Drago mi je što sam se vratio, naporno sam trenirao proteklih nedelja. Mogu da odigram dobro i daleko da doguram. Opasno po mene bi moglo da bude to što nisam dugo igrao - kaže Novak.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Mnogo se priča o Australijan openu, na kom možda ne bi mogao da igra ako se ne vakciniše.

- Odlučiću kada vidim šta će biti konačna odluka Teniskog saveza Australije. Do tada, ne želim da pričam o tome. Kada budu rekli zvanično šta traže, tada ću se oglasiti - jasan je prvi teniser sveta.

Novakov cilj do kraja godine je da ostane prvi i da odigra dobro sa reprezentacijom na Dejvis kupu. Najbolji teniser sveta govorio je i o US Openu.

- Naučio sam da se nosim sa porazima. To je prilika da naučite da napredujete. Poraz od Medvedeva stigao je i u najgorem i u najboljem trenutku istovremeno. Drago mi je što sam imao podršku publike, koju inače nisam imao. Ono što sam doživeo tamo je bilo posebno. Nisam to očekivao. Veoma sam zahvalan, bilo je drugačije nego u poslednjih 15 godina. Tog dana sam ostvario pobedu sa publikom. Važno je bilo za moje emocije. Nadam se da ću takvu energiju iskoristiti u Parizu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.