GRK SE PROMENIO: Cicipas obećao da svojim postupcima neće nervirati protivnike!
Foto: EPA/Justin Lane

da vidimo

GRK SE PROMENIO: Cicipas obećao da svojim postupcima neće nervirati protivnike!

To je dobro za mene, jer ću se manje znojiti, a to znači da ću praviti manje pauza za toalet i da će biti manje žalbi. To je dobar znak

Objavljeno:

Scene sa Ju-Es opena i učestali odlasci u toalet neće se ponavljati, tvrdi Stefanos Cicipas.

Kritike koje su pratile grčkog tenisera tokom njujorškog grend slema zbog odlaska na pauze u prelomnim trenucima mečeva nisu utihnule i bile su jedan od glavnih fokusa novinara na konferenciji Cicipasa uoči predstojećeg mastersa u Indijan Velsu, na kojem će biti drugi nosilac i, pretpostavlja se, glavni takmac Danilu Medvedevu u pohodu na tron.

- Ovde je suvo. To je dobro za mene, jer ću se manje znojiti, a to znači da ću praviti manje pauza za toalet i da će biti manje žalbi. To je dobar znak, zasad - uz osmeh je konstatovao visoki Atinjanin i celokupnu zbrku okrenuo na šalu.

Cicipas je pažnju javnosti privukao i komentarima o vakcinaciji, pošto je prvo istakao da još nije siguran da želi da bude imunizovan, da bi nedavno "promenio ploču" i istakao da će to učiniti ako ga ATP uslovi učešćem na turnirima na kojima bude želeo da se takmiči. Međutim, nije želeo da otkriva da li se odlučio na potez koji u poslednje vreme izaziva mnogo kontroverzi u belom sportu.

- Žao mi je, ali ne mogu da vam pružim uvid u moj zdravstveni karton - odbio je Cicipas da znatiželjnim novinarima pruži odgovor na pitanje da li se vakcinisao i odlučio da sačuva svoju privatnost.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.