BIVŠI AUSTRALIJSKI TENISER ZNA ODGOVOR NA BITNO PITANJE: Otkrio hoćemo li gledati Novaka na prvom Gren slemu!
Foto: Profimedia

interesantno

BIVŠI AUSTRALIJSKI TENISER ZNA ODGOVOR NA BITNO PITANJE: Otkrio hoćemo li gledati Novaka na prvom Gren slemu!

Vudbridž smatra da Đoković zna da su mu najbolje šanse da osvoji 21. gren slem i time se izdvoji sam na listi najuspešnijih tenisera sa jednim trofejom više od Nadala i Federera

Objavljeno:

Nekadašnji svetski broj jedan u igri parova, Australijanac Tod Vudbridž, veruje da će Novak Đoković doći na Australijan open jer je za njega preveliki ulog da bi propustio prvi gren slem sezone.

Osvajač čak 22 gren slem titule - 16 u dublu i šest u miksu - veruje da su odluke vlasti Australije i države Viktorija da dozvole ulazak u zemlju samo vakcinisanim teniserima dobra stvar.

- O tome neće odlučivati Teniska asocijacija Australije, već Vlada, koja odlučuje šta mora da se uradi kako bi neko ušao u zemlju. Ako želi da dođe i da igra na Australijan openu, sve je verovatnije da će morati da se vakciniše. Lično, mislim da je to dobra stvar. Već neko vreme se igračima predočava da je to najverovatniji scenario ako žele da dođu u Australiju.

- Novak će teško igrati bez vakcine. On je već preležao korona virus i verovatno oseća da ima nekakvu "otpornost" prema tome. U ostatku sveta se radi to što se radi, i mislim da će on u nekom trenutku morati da se vakciniše - zaključio je Vudbridž, koji je većinu od 16 dubl titula osvojio u čuvenom paru "Drvenih" sa zemljakom Markom Vudfordom.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Vudbridž smatra da Novak zna da su mu najbolje šanse da osvoji 21. gren slem i time se izdvoji sam na listi najuspešnijih tenisera sa jednim trofejom više od Nadala i Federera, upravo u Melburnu, te da on neće propustiti tu priliku.

- S obzirom na to koliki je ulog za Novaka,BIV mislim da će ozbiljno porazmisliti o tome. Želi da ih prestigne, a u Australiji je često pobeđivao. Za mene bi bio šok da on ne dođe u Australiju - zaključio je Tod Vudbridž.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.