NOVA DEVOJKA ZVEREVA GORI: Poznati teniser smuvao 8 godina stariju glumicu! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/ sophiathomalla

uf

NOVA DEVOJKA ZVEREVA GORI: Poznati teniser smuvao 8 godina stariju glumicu! (FOTO)

Definitivno da teniser ima ukusa

Objavljeno: 14:09h

Aleksander Zverev ima novu devojku! Tako bar tvrdi nemački Bild, koji je došao do informacije da je srce olimpijskog šampiona "ukrala" 32-godišnja nemačka glumica Sofija Tomala.

Zverev je preoteklih dana bio u jeku skandala jer ga je bivša devojka Ruskinja Olga Šaripova optužila za zlostavljanje. Zvereva je takođe optužila i bivša devojka Brenda Patea, sa kojom je raskinuo dok je ona bila u drugom stanju i koja mu je rodila kćerku Majlu.

Ipak, to nije mnogo uticalo na osam godina stariju glumicu Sofiju Tomalu, sa kojom je Zverev navodno šest nedelja u vezi.

Tomala je navodno i doputovala u Indijan Vels da bude uz Zvereva, koji se takmiči na turniru u Kalifornijskoj pustinji, ali se vratila šestog oktobra u Berlin da proslavi 32. rođendan.

Tomala i Zverev su se nedavno susreli tokom jednog TV šoua, gde su zajedno bili gosti i moguće je da su se tada strasti rasplamsale, a poznaju se već četiri godine preko zajedničkog prijatelja.

Zverev nije prvi poznati sportista sa kojim je u vezi, pre toga je bila u ljubavi sa nemačkim golmanom Lorisom Karijusom, sa kojim je snimljena tokom odmora kako razmenjuje strasti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.