SMEŠTAJ PO NOVAKOVOJ MERI, DOMAĆINI SE POHVALILI: "Izuzetna je čast ugostiti najboljeg svih vremena!" (FOTO)
Foto: Profimedia

U SVOM ELELMENTU

SMEŠTAJ PO NOVAKOVOJ MERI, DOMAĆINI SE POHVALILI: "Izuzetna je čast ugostiti najboljeg svih vremena!" (FOTO)

Kompleks "Bosanskih piramida" je otkrio bosansko-američki biznismen i arheolog Semir Osmanagić, a Đoković nije bio njegov gost prvi put

Objavljeno: 10:19h

Novak Đoković je boravio u Bosni i Hercegovini, a hotel u kom je bio se pohvalio činjenicom da je najbolji svetski teniser odseo upravo kod njijh.

Srpski teniser je prilikom posete obišao po četvrti put „Arheološki park: Bosanska piramida sunca“, a bio je i na svadbi srpskog džudiste Nemanje Majdova.

Kompleks "Bosanskih piramida" je otkrio bosansko-američki biznismen i arheolog Semir Osmanagić. Zvanični arheolozi su u početku odbijali da priznaju njegovo otkriće, ali sa sve brojnijim dokazima, sve je manje i negiranja izuzetnog otkrića.

Srpski teniser je odlučio da odsedne u hotelu „Pino Nature“, koji se nalazi nedaleko od Sarajeva i koji je bio prilično ponosan što je Novak izabrao baš njih.

Oni su se oglasili na društvenim mrežama, pohvalili se slikama sa Đokovićem i pokazali u kakvoj je sobi odseo prvi reket sveta. Soba gde je Novak Đoković prenoćio je bila prilično uobičajena, jedino što nam je privuklo pažnju jeste zid, koji izgleda veoma zanimljivo, na njemu su oslikani šumski predeli.

– Izuzetna je čast ponovo ugostiti najboljeg svetskog tenisera svih vremena, Novaka Đokovića u Pino Nature Hotelu na Trebeviću… Već ga možemo nazvati članom Pino porodice…

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.