UDAR NA ĐOKOVIĆA ZBOG SPORNE FOTOGRAFIJE: Stiže od Bursaća!
Foto: Profimedia

SRAMOTA

UDAR NA ĐOKOVIĆA ZBOG SPORNE FOTOGRAFIJE: Stiže od Bursaća!

Ceo problem napravila je slika najboljeg tenisera sveta koja je nastala na svadbi našeg džudiste i olimpijca Nemanje Majdova

Objavljeno: 07:01h

Tokom posete Bosni, najbolji teniser sveta Novak Đoković sastao se sa Miloradom Dodikom, a bio je specijalni gost na svadbi našeg džudiste i olimpijca Nemanje Majdova.

Na ovom lepom događaju nastala je slika koja je bosansku javnost posebno pogodila. Fotografija Novaka Đokovića sa Milanom Jolovićem Legendom, bivšim komandantom specijalne jedinice "Vukovi sa Drine", naišla je na žestoke reakcije u jednom delu javnosti u Federaciji BiH.

Među njima je novinar Dragan Bursać, kolumnista "Al džazire" i portala "Radio Sarajevo". Bursać je u rubrici "Ja mislim" na portalu "Radio Sarajevo" žestoko izvređao najboljeg tenisera sveta.

Bursać je ovim gestom sam sebe uvalio u velike probleme prozivajući Đokovića za nacionalizam i nedostatak humanitarnog rada. Očigledno nije pratio život i rad Novaka Đokovića i njegove brojne humanitarne akcije, za šta su mu zahvalni, između ostalog, i u BiH kada je pomagao tokom čuvenih poplava 2014. godine.

Milan Jolović Legenda oženjen je Snežanom Pajkić Jolović, čuvenom srpskom atletičarkom i evropskom prvakinjom iz Splita 1990. godine koja je tada osvojila zlatnu medalju na 1.500 metara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.