IVANIŠEVIĆ JEDNU OSOBU NIJE POMENUO NA PRIJEMU U KUĆU SLAVNIH: Namerno je izostavio da se ne bi rasplakao!
Foto: EPA/Andrej Cukić

potresno

IVANIŠEVIĆ JEDNU OSOBU NIJE POMENUO NA PRIJEMU U KUĆU SLAVNIH: Namerno je izostavio da se ne bi rasplakao!

Srđana je uvek bila velika podrška i motivacija treneru Novaka Đokovića

Objavljeno:

Goran Ivanišević je sredinom jula imao veliku čast da bude primljenu tenisku Kuću slavnih.

Tom prilikom Hrvat je održao emotivan govor, a sada je u jednom intervjuu otkrio koliko bi on tek bio srceparajući za njega da nije namerno izostavio da pomene jedno ime.

Verovatno bi ličilo na oproštaj Lionela Mesija od Barselone...

- Isplatilo se čekati, ovde se moj teniski put završava. Krenuo je pre 42 godine iz Splita. Bilo je tu dosta emocija, govor sam promenio trista puta, nisam želeo nikoga da izostavim. Na kraju jesam jer bih se najverovatnije rasplakao, a to je moja sestra koja, nažalost, nije tu, ali eto... - objasnio je potreseni Ivanišević pa dodao:

Goran Ivanišević
foto: EPA/Lukas Coch

- Mislim da bi ona bila ponosna na mene. Na sve što sam napravio, da me gleda tu, ali sve u svemu nasmejao sam ljude, bilo je dobro. Tek kad dođes ovde, shvatiš šta si napravio. Koliko je ovo sve nabijeno emocijama, ovaj muzej, ovi ljudi koji su stvorili tenis, promenili istoriju tenisa - rekao je trener Novaka Đokovića.

Njegova sestra Srđana Ivanišević je preminula u oktobru 2019. nakon višegodišnje borbe sa leukemijom. Da ima kobnu bolest saznala je dok je bila trudna, a posle jedne operacije koja joj nažalost nije pomogla, iste večeri je preminula.

Srđana je uvek bila velika podrška i motivacija Goranu koji je jednom istakao da je osamdesetih godina prošlog veka igrao za nju, devedesetih za Hrvatsku, a da posle više nije imao motiva...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.