MESI NIJE IZDRŽAO, PLAKAO NA OPROŠTAJU OD BARSE: Krv mi se zaledila u žilama kad sam saznao da moram da idem!
Foto: Profimedia

emocije ga slomile

MESI NIJE IZDRŽAO, PLAKAO NA OPROŠTAJU OD BARSE: Krv mi se zaledila u žilama kad sam saznao da moram da idem!

Mesi je naglasio da mu je psoebno žao što odlazi a da nije godinu i po dana video navijače zbog pandemije

Objavljeno:

Lionel Mesi se danas oprostio od Barselone na konferenciji za medije, nakon šokantne objave kluba ranije voe nedelje da će napustiti Kamp Nou.

Argentinac nakon 21 godine napušta Barsu i po svim prilikama će karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu.

Na početku pres konferencije se rasplakao, pa poručio kako mu je "užasno teško".

- Ne znam ni šta da kažem, nisam spreman za ovo. Teško se nosim s ovim. Poslednja godina bila je dosta teška zbog situacije od prošlog leta. Moja porodica i ja smo verovali da ćemo ostati ovde jer ovo je moj dom. Ovde nam je bilo prelepo, ali eto, moram reći zbogom. Celi život sam ovde, od trinaeste godine i nakon 21 godine odlazim s mojom porodicom, moja tri mala katalonska Argentinca. Ovo je moj dom, zahvalan sam za sve. Svim mojim sadašnjim i bivšim igračima i svima u klubu - poručio je Mesi.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

- Odlazim, a da nisam video naše navijače godinu i po dana zbog pandemije. Ako sam morao da odem, želeo sam da se to dogodi na punom Kamp Nouu, ali moralo je biti ovako. Ponavljam, hvala vam svima na ljubavi svih ovih godina. Bilo je lepih i teških trenutaka, ali podrška je uvek bila ogromna. Voleo bih da se vratim i budem deo ovog kluba da bude najbolji na svetu. Iskreno, zaboravljam jako puno stvari koje sam želeo da kažem, ali to je sve što sad mogu reći. Puno sam razmišljao što ću reći, ali reči jednostavno ne dolaze. Eto, najbolje da vi postavljate pitanja - rekao je emotivni Leo.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

Na pitanje koji mu je najljepši trenutak u dresu Barselone, Mesi je rekao da je to debi za prvi tim.

- Još nisam svestan da odlazim iz ovog kluba i da se moj život potpuno menja. Ne mogu to još potpuno da prihvatim. Od kad znam za sebe sam ovde i sad moram početi iznova. Promena će biti teška, posebno za moju porodicu jer su računali da će ostati u ovom gradu. Ali, verujem da ćemo biti OK. Biće teško, ali moramo prihvatiti ovo i krenuti dalje - dodao je.

Lionel Mesi, Trofeji Lionela Mesija
foto: Profimedia

Istakao je da još nije ništa dogovorio i da je odlazak u PSŽ jedna od mogućnosti.

- Pregovara se, ali ništa nije dogovoreno - rekao je Mesi.

Komentarisao je i fotografiju sa Ibice u društvu Nejmara i nekolicine igrača Pariza.

- To je bilo slučajno. Sreo sam ih na Ibici i izašli smo na večeru. Pozvali su me u kuću jednog od njih, zabavljali se i uslikali su me. Šalili smo se, govorili su mi da dođem u Pariz. Bila je to šala, a onda se na kraju dogodilo to što se dogodilo.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

Kako je bilo kada je tek saznao da mora da ide iz Barselone?

- Kao da mi se krv zaledila u žilama, teško je bilo. Kad dođem kući nakon ovoga biće mi još teže, ali najvažnije je da smo svi zdravi i da mogu nastaviti da igram fudbal. To ipak volim najviše na svetu i moram da nastavim - za kraj je rekao uplakani Mesi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.