FEDERER SLAVI JUBILARNI 40. ROĐENDAN: Novak mu je poslao posebnu čestitku! (VIDEO)
Foto: EPA/Filip Singer

rispekt

FEDERER SLAVI JUBILARNI 40. ROĐENDAN: Novak mu je poslao posebnu čestitku! (VIDEO)

Srpski teniser je još jednom pokazao svoje poštovanje i klasu lepom video porukom za Švajcarca

Objavljeno:

Rodžer Federer je danas, 8. avgusta, napunio 40 godina a čestitke za jubilarni rođendan prima od armije navijača, ali i brojnih kolega.

Ističe se posebno ona koju je poslao veliki rival Novak Đoković. Srpski teniser je još jednom pokazao svoje poštovanje i klasu lepom video porukom za Švajcarca.

- Ćao Rodžere, srećan ti 40. rođendan! Vauuu, kakvo postignuće. I dalje inspirišeš sve nas, i na terenu i van njega. Velika je čast što sam delio teniski teren s tobom poslednjih 15 godina - rekao je Đoković pa dodao:

- Nadam se da ćeš nastaviti i dalje da igraš. Potreban si sportu, naravno, i hvala ti na svemu šta si uradio. I hvala ti što si nam pokazao da i u tim godimama može da se igra na visokom nivou. Želim ti sve najbolje, želim ti dobro zdravlje, ljubav i sreću sa svojim najbližima - završio je Novak poruku.

Podsetimo, Federer, koji kao i Đoković i Rafael Nadal, ima 20 gren slem titula, povukao se zbog povrede kolena sa Masters turnira u Sinsinatiju i Torontu, a nastup na Ju Es openu mu je pod znakom pitanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.