VELIČINA SE NE MERI SAMO TITULAMA: Federer snimio sramnu reklamu u kojoj je direktno prozvao Novaka (VIDEO)
Foto: Profimedia

GDE BAŠ SADA

VELIČINA SE NE MERI SAMO TITULAMA: Federer snimio sramnu reklamu u kojoj je direktno prozvao Novaka (VIDEO)

Reči koje se čuju iznervirale su mnoge navijače

Objavljeno:

Veliko finale Vimbldona igra se u nedelju od 15 časova. Novak Đoković ima priliku da ukoliko pobedi dođe do svoje 20. titule na Grend slem turnirima, čime bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom na večnoj listi.

Nekoliko dana pre samog finala u javnost se pojavila nova reklama za Roleks u kojoj glavnu ulogu igra Rodžer Federer. Najveći problem kada je reč o ovoj reklami su reči koje se pojavljuju u njoj i to baš u trenutku kada Novak ima priliku da se izjednači sa Federerom po broju Grend slem titula.

- Kako tačno merimo veličinu? Brojem titula? Brojem grend slemova? Možda. Ali ne samo njima. Zato što postoje određene stvari koje brojevi ne mogu da predoče. Brojke neće pokazati da ovaj čovek igra tenis lepše nego što je to iko ikada činio. Brojke neće pokazati da je ovaj čovek najpoštovaniji sportista na svetu zbog svoje gracioznosti i elegancije kako na terenu, tako i van njega. Istina je, od sada pa na dalje šta god večna lista bude pokazivala njegova legendarnost može jedino da raste. Jer vremenom, zaostavština Rodžera Federera će se pokazati večnijom od bilo kog broja.

Reklama je iznervirala mnoge navijače širom sveta. Kada je reč o samom Novako ovo možda može i pozitivno uticati na njega da se u nedeljnom finalu pokaže u svom najboljem izdanju i dokopa još jednog Vimbldona u svojoj bogatoj karijeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.