OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ: Najavila je nešto BRUTALNO! (FOTO)
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVA PORUKA

OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ: Najavila je nešto BRUTALNO! (FOTO)

Supruga najboljeg tenisera sveta odgovorila je na tvit koji je napisala francuska novinarka Karol Bušar

Objavljeno: 21:29h

Novak Đoković uspeo je ove sezone da osvoji titule na Australijan Openu i Rolan Garosu, a u nedelju će protiv Matea Beretinija imati priliku da odbrani titulu na Vimbldonu.

Uoči finala njegova supruga Jelena Đoković imala je zanimljivu poruku kada je odgovorila na tvit koji je napisala francuska novinarka Karol Bušar.

- Slušam Šapovalova koji kaže da su ove dve nedelje bile iscrpljujuće, što je i normalno. Onda pomislim na Đokovića koji je pobedio u Melburnu, Parizu i igra u Londonu, plus sav pritisak sa ispisivanjem istorije koji ima. Opet, on je nešto potpuno drugačije u igri i u svojoj glavi - napisala je Karol.

Na to se nadovezala Jelena.

- Biće ovo brutalno leto sa Olimpijskim igrama. Ne znam kako mu uspeva. Voli sport toliko da je svaki momenat na terenu bonus - napisala je ona.

Kakav gust raspored čeka Đokovića u narednom periodu najbolje govori i to što brzo posle Vimbldona mora da se uputi ka Tokiju i da se spremi za Olimpijske igre, a zatim odlazi na potpuno drugi kraj sveta u Njujork gde će igrati na US openu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.