RAFA I NOLE DESET GODINA KASNIJE - PLAŽA, ŠPANIJA, JAHTA I MORE... Zvuči prelepo zar ne?
Hoćemo li na moju ili tvoju jahtu?, Foto: Profimedia

to se zove penzija

RAFA I NOLE DESET GODINA KASNIJE - PLAŽA, ŠPANIJA, JAHTA I MORE... Zvuči prelepo zar ne?

Učiniću sve što je u mojoj moći, zajedno sa timom, da se oporavim

Objavljeno:

Novak Đoković je savladao Rafaela Nadala u još jednom spektaklu, ovoga puta u polufinalu Rolan Garosa.

Najbolji teniser sveta je upitan kako vidi sebe za 10 godina, bez situacija poput one iz duela sa Nadalom i spektakularnih mečeva.

- Jesam pomišljao na to, kako će biti nakon karijere, kada splasne adrenalin. Ne vidim kraj trenutno, ne osećam da želim skoro da završim. Tako da neću u potpunosti da zamišljam kako je to ostaviti tenis i doživljavati ovakve momente. Jedan od najvećih razloga zbog kojih i dalje igram profesionalni tenis su ovakvi mečevi i ovakva atmosfera. To mi daje motivaciju i inspiraciju. Ovakvi mečevi te i dalje guraju da nastaviš da treniraš, da zlatnim slovima ispisuješ istoriju našeg sporta. Počastvovan sam zbog toga što sam imao. A, da li ćemo pikati tenis nakon karijere, ne znam. Više nas vidim u nekoj varijanti plaže ili broda tamo u Španiji. Biće nam dosta tenisa kada budemo završili - naveo je Đoković.

Rival u finalu biće mu Stefanos Cicipas.

- Biće važno dobro početi, dug je meč kada se igra na tri seta. Za njega će to biti posebno iskustvo jer nikad nije imao priliku da igra finale grend slema. Iskustvo je na mojoj, a svežina na njegovoj strani. Učiniću sve što je u mojoj moći, zajedno sa timom, da se oporavim. Sada je sve oko oporavka i svežine koja mi je neophodna za veliku borbu. Bez dileme, čeka me velika borba - kazao je Đoković.

Finale muškog singla na Rolan Garosu je u nedelju.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.