"PREOBRAĆENI" NOVAKOV KRITIČAR ZADIVLJEN VIĐENIM, ALI: Poslao je i jako UPOZORENJE Đokoviću i Nadalu!
Foto: Epa/ Yoan Valat

savršen scenario

"PREOBRAĆENI" NOVAKOV KRITIČAR ZADIVLJEN VIĐENIM, ALI: Poslao je i jako UPOZORENJE Đokoviću i Nadalu!

Vilander je od najvećih Đokovićevih kritičara postao jedan od onih koji ga najviše hvale

Objavljeno:

Mats Vilander je dugo bio jedan od najtvrdokornijih kritičara Novaka Đokovića, ali u poslednjih nekoliko godina svojim izjavama pokazuje koliko ga ipak ceni.

Posle trijumfa srpskog tenisera nad Mateom Beretinijem analizirao je njegovu igru u emisiji koju na Jurosportu vodi sa Barbarom Šet.

- Novakov ritern je bio solidan, agresivan. Mislio sam da je to impresivan učinak Novaka tokom celog meča, ali i na servisu je bio siguran. Emocija na kraju, to je ono što ga 'nosi' sve vreme. Zbog toga sam toliko zadivljen i ponosan što sam deo profesionalnog tenisa, jer su svi ovi igrači prošli kroz težak period protkan emocijama. Teško je tokom pandemije biti 'putujući teniser' - objasnio je Šveđanin.

Mats Vilander
foto: Printscreen/Twitter/@Eurosport_UK

Kaže da bi neutralni navijači trebalo da budu zadovoljni raspletom u muškom singlu jer će sem velikog dvoboja Đokovića i Rafaela Nadala, gledati odlično drugo polufinale, ali i finale.

- Kada pogledate žreb, ovo je scenario iz snova. Bez obzira ko pobedi, Novak ili Rafa, svakako će imati težak zadatak u finalu. Cicipas i Zverev takođe imaju šansu da osvoje prvi Grend Slem. I to veliku šansu - smatra Vilander.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.