MEDVEDEV: Kako igra, Đoković je u stanju da bude na vrhu 400 nedelja!
Foto: AP

on je to najbolje osetio

MEDVEDEV: Kako igra, Đoković je u stanju da bude na vrhu 400 nedelja!

Mi mlađi ćemo pokušati da mu to ne dozvolimo. Ja nisam uspeo da mu naudim u finalu Australijan opena, ali to je sport. Niko mu neće dati lak prolaz, moraće da se potrudi da zaradi i taj uspeh - poručio je Rus

Objavljeno:

Danil Medvedev je u odličnoj formi od finiša prošle sezone. Danas igra u polufinalu turnira u Marseju, a od Mastersa u Parizu u novembru 2020. godine, poražen je samo u finalu Australijan opena.

Naravno, isprečio se Novak Đoković za koga Rus kaže da može znatno da poboljša nedavno oboreni rekord u broju nedelja na vrhu ATP liste (311).

- To je neverovatno dostignuće. U svetu tenisa svakako više pričamo o Gren slemovima nego o bilo čemu drugom, ali ovo je takođe važno i siguran sam da je srećan zbog toga. Kako je igrao do sada, mislim da je u stanju da stigne do 400 nedelja na vrhu. Mi mlađi ćemo pokušati da mu to ne dozvolimo. Ja nisam uspeo da mu naudim u finalu Australijan opena, ali to je sport. Niko mu neće dati lak prolaz, moraće da se potrudi da zaradi i taj uspeh - kaže Medvedev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.