NOVAK NA TURNIR U BEOGRADU DOVODI SVETSKU KLASU: Stižu osvajači 4 Gren slema, plus Francuz čiji su mečevi uvek ŠOU!
Foto: EPA/Andy Rain

biće spektakl

NOVAK NA TURNIR U BEOGRADU DOVODI SVETSKU KLASU: Stižu osvajači 4 Gren slema, plus Francuz čiji su mečevi uvek ŠOU!

Prijave zab turnir iz kategorije 250 se primaju do 22. marta

Objavljeno:

Poznati teniski novinar Luka Fjorino otkrio je koja će se imena naći na ATP turniru iz serije 250 u Beogradu čiji početak je zakazan za 19. april.

Sem prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Fjorino najavljuje dolazak jo nekoliko velikana - Dominik Tim će biti među nosiocima, ali i Sten Vavrinka i Gael Monfis.

Tim je aktuelni osvajač Ju-Es opena i broj 4 na ATP listi, a 2019. i 2020. je igrao finala Završnog Mastersa u Londonu. Takođe, dva puta je bio finalista Rolan Garosa (2018. i 2019. porađen od Nadala) i i jednom Australijan opena (prošle godine izgubio u pet setova od Đokovića).

Dominik Tim
foto: EPA/Justin Lane

Sten Vavrinka (35) je vlasnik tri Gren slem titule - po jednom je osvajao "Ozi open", Garos i Ju-Es open, a posle duge pauze od zbog povrede prošle sezone se vrati na Tur i trenutno je 20. na svetu.

Novak Đoković, Sten Vavrinka
foto: EPA/Brian Hirschfeld

Monfis je poznat po izuzetnim atletskim sposobnostima, ali i ortodoksnim rešenjima tokom poena kojim "izluđuje" protivnike, ali i oduševljava publiku.

Gael Monfis
foto: EPA/Ali Haider

Njegovi mečevi su garantovana zabava i bez sumnje bi njegov dolazak bio pravi pogodak organizatora. Trenutno je 12. igrač sveta.

Prijave za ATP Beograd traju do 22. marta i tada će se pouzdano znati učesnici turnira koji se posle 10 godina vraća u prestonicu.

Rafael Nadal izvesno neće doći jer će se turnir u Beogradu održati iste nedelje kada i ATP Barselona koji je redovno na njegovoj listi turnira u sezoni šljake.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.