ĐOKOVIĆ PRAVO U METU: Imam jedan problem i on se zove Rafa Nadal! Ako imate neki savet, recite mi!
Foto: EPA/Julien De Rosa

ali pokušaće da ga reši

ĐOKOVIĆ PRAVO U METU: Imam jedan problem i on se zove Rafa Nadal! Ako imate neki savet, recite mi!

Srpski teniser je bez okolišanja priznao šta mu je najveći problem u Parizu

Objavljeno:

Novak Đoković je prethodne nedelje obeležio veliki podvig što je postao teniser sa najviše nedelja na prvom mestu ATP liste.

Njemu je ovo 311. nedelja ukupno u karijeri da je na čelu karavana i time je srušio dosadašnjeg rekordera Rodžera Federera.

Nova teniska sezona za najboljeg igrača sveta je počela sjajno, odmah je odbranio titulu na Australijan openu. U intervjuu za "France.tv" upitali su ga da li je moguće da veže dva Gren slema zaredom, aludirajući na to da li misli da može da osvoji sada i Rolan Garos.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Međutim, Novak je bez okolišanja odgovorio da u Parizu ima samo jedan problem i da se on zove Rafael Nadal, koji je 13 puta osvajao "Kup musketara".

- Imam problem na Frenč openu i zove se Rafaela Nadal. Ali pokušaću da osvojim trofej - iskren je bio Đoković.

On je u prošlogodišnjem finalu glatko izgubio od Rafaela Nadala, ali su ga podsetili i da je jedini teniser uz Robina Soderlinga koji je uspeo da pobedi Nadala na Rolan Garosu.

- Ako imate (Francuzima prim. aut) savet kako da ga pobedim, nemojte da oklevate. Moraš da budeš na vrhuncu fizičkom i mentalnom ako želite da ga pobedite. Jednom sam to uradio, ali sam gubio vrlo, vrlo često. Mislim da je to najveći izazov u tenisu danas. Ja volim izazove i daću sve od sebe da ga prebrodim - dodao je Novak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.