NAVIJTE ALARME ILI NE SPAVAJTE UOPŠTE: Srpski dan u Melburnu kreće usred noći - Nina protiv Serene, pa onda Novak!
Foto: EPA/Dave Hunt

Australijan open

NAVIJTE ALARME ILI NE SPAVAJTE UOPŠTE: Srpski dan u Melburnu kreće usred noći - Nina protiv Serene, pa onda Novak!

Čak šestoro srpskih predstavnika će se naći na terenima u Melburnu trećeg dana Australijan opena

Objavljeno: 09:05h

Sreda će biti srpski dan na Australijan openu! Organizatori su objavili raspored mečeva trećeg dana takmičenja kada će se na terenu naći čak šestoro srpskih predstavnika.

Prva na teren će istrčati Nina Stojanović koja igra protiv legendarne Serene Vilijams u drugom kolu i to na velikoj "Rod Lejver areni". Naša igračica je u prethodnom kolu ostvarila tek prvu pobedu na Gren slemovima i nema sumnje da će uživati na velikoj sceni protiv najtrofejnije aktivne šampionke.

Nina Stojanović
foto: Profimedia

Taj susret bi trebalo da počne oko 3 časa posle ponoći po našem vremenu, a odmah posle njegovog završetka, znači negde oko pola pet ujutru, recimo, na istom tom terenu će se naći Novak Đoković.

Njemu će protivnik u drugom kolu biti Fransoa Tijafo iz SAD protiv koga do sada nije imao prilike da igra, ali je reč o momku koji je već neko vreme prisutan na velikoj sceni.

Negde otprilike u isto vreme, ali na terenu broj 8, predviđeno je da se nađu Dušan Lajović i Aleksandar Bublik, dok na istom tom mestu oko 6 i 30 ujutru se očekuje i da počne meč Miomira Kecmanovića i Adrijana Manarina.

Srbija će imati i predstavnike u dublu. Laslo Đere će u paru sa Stefanom Travaljom igrati protiv Herisa i Popirina, dok će Aleksandra Krunić sa Trevisan igrati protiv para Duan - Ženg.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.