DOSTA UZBUĐENJA PRVOG DANA! Andresku, Potapova i Dakvort u drugom kolu Australijan opena
Foto: EPA/Roman Pilipey

australijan open

DOSTA UZBUĐENJA PRVOG DANA! Andresku, Potapova i Dakvort u drugom kolu Australijan opena

Prvi dan Australijan opena

Objavljeno:

Kanadska teniserka Bjanka Andresku plasirala se danas u drugo kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedila 138. teniserku sveta Mihaelu Buzarnesku iz Rumunije posle tri seta, 6:2, 4:6, 6:3.

Osma teniserka sveta pobedila je posle nešto više od dva sata, tri puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila jedan brejk.

Andresku nije igrala 15 meseci pošto se oporavljala od povrede. Ona je u oktobru 2019. godine pokidala meniskus u levom kolenu, nedugo pošto je u finalu Ju Es opena pobedila Amerikanku Serenu Vilijams za svoju prvu grend slem titulu.

Ona će u drugom kolu igrati protiv Sje Su Vej sa Tajvana, koja je pobedila Bugarku Cvetanu Pironkovu sa 7:5, 6:2.

U drugom kolu je i Ruskinja Anastasija Potapova, pobedom protiv Amerikanke Alison Riske sa 6:2, 6:1. Ona će igrati protiv Timee Baboš iz Madjarske, koja je bila bolja od Belgijanke Isalin Bonaventure 7:6, 6:4.

Australijski teniser Džejms Dakvort pobedio je u prvom kolu Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine sa 6:3, 6:2, 6:4. On će igrati protiv boljeg iz duela nemačkog tenisera Sedrika Marsela Štebea i Kanadjanina Feliksa Ožea Alijasima.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.