NINA STOJANOVIĆ PUNA UZBUĐENJA: Novak i Serena su najbolji u istoriji!
Foto: Profimedia

Živi svoj san

NINA STOJANOVIĆ PUNA UZBUĐENJA: Novak i Serena su najbolji u istoriji!

Bila sam previše uzbuđena, htela sam sve, a onda sam sebi rekla 'hajde polako' i išla sam poen po poen

Objavljeno:

Srpska teniserka Nina Stojanović nakon velikog uspeha i plasmana u drugo kolo prvog Gren slema u karijeri istakla je da je veoma srećna i ponosna i da jedva čeka da istrči na teren sa Serenom Vilijams.

- Mislim da sam imala čitav meč pod kontrolom. Jesam krenula sa 0-40, nije lep osećaj, ali u tim trenucima sam imala mnogo opcija u glavi i uopšte nisam bila koncentrisana na jednu. Bila sam previše uzbuđena, htela sam sve, a onda sam sebi rekla 'hajde polako' i išla sam poen po poen. Taj prvi gem mi je mnogo značio psihički, znala sam da samo treba da se koncentrišem na igru, i držala sam posle fokus tokom celog meča - rekla je Nina.

Za nju nema dileme, igraće protiv možda i najbolje igračice svih vremena.

- Serena je za mene idol, po mom mišljenju, Novak i ona su najbolji u istoriji. Oduvek sam sebe zamišljala i nadala sam se kako igram protiv nje, pitala se hoću li uspeti i kako je to... Nemam šta da izgubim i jako se radujem meču. Potrudiću se da nastavim da igram svoju igru, a trema će postojati, jer nikada nisam igrala na tolikom stadionu. Nastojaću ipak da se opustim i da probam da uživam -dodala je srpska teniserka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.