ĐOKOVIĆ JE OSETLJIV NA JAVNO MNJENJE! Kurijer kaže da je Novaka australijska javnost pogrešno shvatila!
Foto: Profimedia

bivši broj jedan o đokoviću

ĐOKOVIĆ JE OSETLJIV NA JAVNO MNJENJE! Kurijer kaže da je Novaka australijska javnost pogrešno shvatila!

Slavni teniser je izjavio da Đoković ne uživa dovoljnu podršku navijača

Objavljeno:

Nekadašnji svetski broj jedan, Džim Kurijer smatra da Novak Đoković nije ništa loše uradio kada je predstavio Teniskoj asocijaciji Australije predloge za poboljšanje uslova tenisera i teniserki koji su u strogom karantinu.

- Novak Đoković se potrudio da se zauzme za ostale igrače u Australiji. On je jednostavno bio lider i to je naišlo na pogrešnu percepciju u australijskoj javnosti, nadam se da će mu oni dati još jednu šansu da objasni šta je mislio - kaže Kurijer, četvorostruki Gren slem šampion.

Novak Đoković
foto: EPA/Andy Rain

Amerikanac smatra da bez obzira na prikazanu igru i osvojenih 17 Gren slem turnira, Đoković nema adekvatnu podršku navijača.

- On je osetljiv na javno mnjenje. Troši energiju na to, a na osnovu onoga što je uradio na terenu, trebalo bi da bude omiljen kod navijača. Ipak, došao je u eri kada su se mnogi već odlučili da li navijaju za Rodžera ili za Rafaela - dodaje Kurijer.

- Đoković je veliki favorit s obzirom na to koliko puta je podigao trofej u Melburnu (osam puta) i kako je dobro igrao prošle godine. Odmoran je, spreman je, trenirao je u Adelajdu punim kapacitetom, sve je kako treba. Ta stara garda ipak nije ništa mlađa, biće i više šansi za mlađe, ali mislim kasnije u godini - zaključio je Kurijer.

Australijan open počinje 8. februara, a žreb je zakazan za 4. februar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.