NADAL POKUŠAO NA FINJAKA DA ISPROZIVA ĐOKOVIĆA: Neki od nas ne moraju da objavljuju svima da pomažu drugima!
Foto: AP

uvertira pred australijen open

NADAL POKUŠAO NA FINJAKA DA ISPROZIVA ĐOKOVIĆA: Neki od nas ne moraju da objavljuju svima da pomažu drugima!

Rafa je u nekom delu izlaganja stao na Novakovu stranu, i istakao da su licemerni dok govore da su teniserima u Adeleljdu olkašani uslovi

Objavljeno: 14:57h

Drugi teniser sveta Rafael Nadal se po prvi put javio iz karantina, on je odgovorio na komentare koij su ga pogodili njega i Tima, a hvalili Novaka.

Nadalu je konkretno zasmetalo to što je Đoković uputio zahtev organizatoru Australijan opena Kregu Tajliju, pa povodom toga je dao intervju za argentinske medije.

Rafa je u nekom delu izlaganja stao na Novakovu stranu, i istakao da su licemerni dok govore da su teniserima u Adelejdu olakšani uslovi i da oni koji se nalaze u Melburnu imaju bolji veći smeštaj. Dok u nekim delovima je između redova poslao poruku najboljem teniseru sveta.

- Neki moraju javno da objave sve što čine da pomognu drugim igračima. Drugi to rade na privatniji način, bez potrebe da sve obljavljuju i puštaju u javnost. Neki od nas nemaju potrebe da se oglašavaju, zbog poziva koje upućujemo da pomognemo igračima u najnepovoljnijim položajima - kaže Nadal.

Australijan open počinje osmog februara, dok uvertira za prvi Gren slem sezone će biti u ATP kup koji kreće 1. februara.

Nadal i Đoković će 29. i 30- og januara učestvati na egzibiciji u Adelejdu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.