PROGOVORIO I NADAL: Isprozivao kolege zbog LICEMERJA, a onda opasno pecnuo ĐOKOVIĆA!
Rafael Nadal, Foto: EPA/Andy Rain

KONAČNO SE OGLASIO

PROGOVORIO I NADAL: Isprozivao kolege zbog LICEMERJA, a onda opasno pecnuo ĐOKOVIĆA!

Rafael Nadal se oglasio povodom kritika koje dobijaju najbolji teniseri prilikom boravka u karantinu u Australiji

Objavljeno: 22:11h

Drugi teniser sveta, Rafael Nadal, oglasio se povodom kritika koje su upućene na račun Novaka Đokovića i ,,privilegija'' koje imaju najbolji teniseri prilikom obaveznog boravka u karantinu u Australiji.

Španac je, posle dosta ćutanja, za ESPN imao šta da kaže povodom žalbi mnogih tenisera na nejednakost uoči starta turnira.

- To je razumljivo. Ali, gde je granica privilegija? Ja imam drugačiji pogled na to. Ovde u Adelejdu naši uslovi su bolji od većine uslova onih u Melburnu, ali neki igrači u Melburnu imaju veće sobe u kojima mogu da obavljaju fizičke aktivnosti, a drugi manje gde nemaju kontakt sa svojim trenerom i fiziom. Gde je granica? To je pitanje morala, a svako ima svoje mišljenje - istakao je Nadal.

Rafael Nadal
foto: EPA/Ian Langsdon

Osvajač 20 Gren slem titula je napomenuo:

- Nisam čuo da neki igrač iz Melburna kaže kako ima bolju sobu od kolege koji nema uslove za trening. Ne vidim da su oni koji su se toliko žalili na naše uslove u Adelejdu rekli 'Zašto uslovi nisu jednaki za sve' i odlučili da svi ostanu bez treninga. Uvek svi samo gledaju na gore, ka onom ko je u povoljnijem položaju - kaže Nadal.

Rafael Nadal, Novak Đoković
foto: EPA/Julien De Rosa

Rafa je ipak istakao da ima želju da pomogne teniserima koji su u lošijim uslovima, ali da ne želi da to čini javno.

- Neki imaju potrebu da objave sve što čine za druge, a neki od nas to čine privatno, bez potrebe da to publikuju - jasno je bilo na koga Rafa aludira.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.