DOBAR ŽREB ZA NOVAKA PO IZLASKU IZ KARANTINA: Đoković izbegao Nadala i Tima
Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

početak sezone

DOBAR ŽREB ZA NOVAKA PO IZLASKU IZ KARANTINA: Đoković izbegao Nadala i Tima

Meč će krenuti od 03.30 po vremenu u Srbiji

Objavljeno: 14:28h

Srpski ujedno i najbolji teniser sveta Novak Đoković, svoj prvi meč igraće u noći između 28. i 29. januara u Adelejdu, koja se sprovodi kao zagrevanje pred zvaničan start u Melburnu. Tu će se održati ATP kup, a potom i glavni događaj Australijan open.

Protivnik će mu biti Italijan Janik Siner, jedna od najvećih nada u svetu tenisa koji je uspeo da se nađe u Adelejdu top 3 tenisera na ATP listi.

Meč će krenuti od 03.30 po vremenu u Srbiji (13h po vremenu u Adelejdu).

Velika je sreća, jer je Novak tako izbegao duel protiv Nadala ili Dominika Tima već na početku 2021. godine. A upravo će Rafael Nadal i Dominik Tim odigrati svoj meč u drugom meču, a taj meč na programu je od 8.30 po vremenu u Srbiji.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/UNITED PHOTOS/TOUSSAINT KLUITERS

Pored muških mečeva, igraju se još i ženski dueli Serena Vilijams - Naomi Osaka, i Venus Vilijams - Irina Kamelija Begu.

19-godišnji Janik Siner je trenutno 36. na ATP listi, ali važi za jednog od najvećih talenata u svetu tenisa. Do sada oni nisu nikad igrali jedan protiv drugog.

Zboh koronevirusa mečevi će se igrati pred oko 4.000 navijača, a karte su rasprodate u roku od 15 minuta posle puštanja u prodaju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.