FEDERER POKUŠAO DA PREVARI SVE: Ipak će igrati na Australijan openu!
Foto: EPA/Roman Pilipey

velika vest

FEDERER POKUŠAO DA PREVARI SVE: Ipak će igrati na Australijan openu!

To je saopštio direktor turnira u Melburnu

Objavljeno: 11:25h

Rodžer Federer će ipak zaigrati na Australijan openu, tako barem tvrde organizatori prvog Gren slema u sezoni.

Švajcarac je pre nekoliko nedelja poručio da i dalje nije spreman za povratak na teren posle dve operacije kolena, te da će propustiti turnir u Melburnu, međutim, direktor turira Kreg Tili otkrio je da će Švajcarac biti u žrebu.

- Postoji toliko sjajnih priča za AO 2021. Serena se bori za svoju osmu titulu, dok Novak, koji se često čini nepobedivim u Melburn parku, ide na rekordnu devetu titulu. Naša najbolja igračica sveta Ešli Barti se vraća na Grend slem, kao i Rodžer Federer, koji se vraća posle povrede. Dolaze i mnoge zvezde u uspomnu, koje će biti veliki izazov za svakoga. Biće ovo sjajnih nekoliko nedelja tenisa u Melburnu - rekao je Tili, koji ističe posebno zadovoljstvo što će se i publika vratiti na tribine u Melburnu.

Rodžer Federer
foto: EPA/Lynn Bo Bo

- Radujem se što ćemo u Melburnu dočekati najbolje svetske igrače i to obećava da će biti spektakularni Australijan open, nakon godine prekida na nivou kakav niko od nas nikada ranije nije doživeo.

- Iako će AO izgledati malo drugačije nego prethodnih godina, bezbednost svih nam je glavni prioritet. Imamo priliku da izvedemo veoma siguran i srećan Grend slem i pružimo igračima iskustvo takmičenja pred publikom, što smo propustili tokom većeg dela ove godine - rekao je prvi čovek Australijan opena.

Australijan open 2021. je pomeren zbog pandemije i počeće tek 8. februara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.