NOLE, VRATIĆU SE! OVO JE NEŠTO NAJBOLJE! Teniser oduševljen treninzima s Đokovićem i gostoprimstvom u Beogradu!
Foto: EPA/Christian Bruna

zajedno su se spremali

NOLE, VRATIĆU SE! OVO JE NEŠTO NAJBOLJE! Teniser oduševljen treninzima s Đokovićem i gostoprimstvom u Beogradu!

Kanađanin je napustio srpsku prestonicu prepun utisaka

Objavljeno: 08:29h

Novak Đoković i Vasek Pospišil su odlični prijatelji, koji su pre nekoliko meseci i pokrenuli novu organizaciju preko koje će se boriti za prava tenisera nezavisno od ATP saveta igrača, a planove su prethodnih nedelja kovali i u Beogradu.

Naime, Novak je pozvao kanadskog tenisera da dođe u Srbiju i s njim i ostalim teniserima se priprema u našoj prestonici za narednu sezonu, te su svi zajedno trenirali u njegovoj akademiji na Dorćolu.

A posle nedelja rada i treninga, Kanađanin se prepun utisaka vraća u domovinu.

- Kada su me pozvali da treniram u Beogradu na Novakovoj akademiji sa njim i ostalim igračima, znao sam da će treninzi biti sjajni, ali nisam očekivao da celokupno iskustvo ostavi tako veliki utisak na mene. Oduševili su me gostoprimstvom, terenima, time što obraćaju pažnju na svaki detalj i celokupnom pozitivnom energijom koja vlada čitavim kompleksom. Ovo je bilo najbolje iskustvo u karijeri kada je reč o treninzima, a ja nisam tako mlad više, tako da to govori mnogo. Hvala mnogo Novaku, njegovom teniskom centru i svima koji su bili uključeni i koji su se postarali da ovo bude odlično iskustvo. Vratiću se, nema sumnje - napisao je Pospišil na svom Instagramu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.