ODMAH POSLE MEČA SLISTIO 3 PIVA PA KRENUO NA KONFERENCIJU! Nik je dobar, ali nije ga briga! Njegovi nastupi su šou!
Foto: EPA/Lukas Coch

o kolegama

ODMAH POSLE MEČA SLISTIO 3 PIVA PA KRENUO NA KONFERENCIJU! Nik je dobar, ali nije ga briga! Njegovi nastupi su šou!

Benoa Per kaže da mu se "dopada ludost" pojedinih tenisera

Objavljeno:

Francuski teniser Benoa Per je poznat po eksplozivnom temparementu na terenu, a tokom aktuelne pauze na ATP turu zabavlja tenisku javnost kontroverznim izjavama.

Šampion u svemu tome je definitivno Nik Kirjos, svoje momente ima i Fabio Fonjini, a evo šta je Per napisao u svojoj kolumni o kolegama, naročito o Australijancu.

Benoa Per
Benoa Perfoto: EPA/Darren England

- Meni se dopada njihova ludost. Kada je Kirjos igrao sa Antoanom Oangom na Ju-Es openu 2019, tribine na jednom od manjih terena bile su pune. Mi kritikujemo njegovo ponašanje i kažemo da on vređa sve, da se ne trudi i da ne želi da igra, ali na kraju krajeva će ga svi gledati. Ljudi znaju da će se nešto dogoditi, njegovi mečevi uvek su šou - napisao je Per.

Nik Kirjos
foto: EPA/Lukas Coch

Francuz se posebno seća događaja sa Vimbldona 2019.

- Sećam se jednog dana prošle godine na Vimbldonu, ušao sam u svlačionicu, a Kirjos tek što je izgubio od Nadala u drugom kolu. Jedva da je izašao sa terena, a video sam ga kako poručuje tri piva i sručuje ih u sebe. Onda je otišao na konferenciju za medije. Ništa strašno! Nik je dobar momak, iskren, nije previše zabrinut i zarađuje dobar novac. Australijski mediji ga rastrgnu, a on ostane isti. Nije ga briga - dodao je Benoa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.