ZBOG TORCIDINOG STAVA O NOVAKU GORI DALMACIJA: Đoković je dobrodošao u Split, a vi pacovi marš u kanalizaciju!
Foto: Beta/Mario Strmotić/EPA/Andrej Cukić

I oni su rekli svoje

ZBOG TORCIDINOG STAVA O NOVAKU GORI DALMACIJA: Đoković je dobrodošao u Split, a vi pacovi marš u kanalizaciju!

Oglasio se nekadašnji predstavnik navijača splitskog Hajduka

Objavljeno:

Neočekivana podrška je stigla Novaku Đokoviću iz Splita nakon onog groznog i morbidnog grafita koji se pojavio u tom gradu.

I dok određeni deo javnosti u Hrvatskoj se okrenuo protiv srpskog tenisera i sada ga napadaju zato što se na turniru u Zadru desilo širenje koronavirusa, dok su ga pre toga hvalili, neki su stali u njegovu zaštitu.

Među onima za koje se nije očekivalo da će stati na stranu srpskog tenisera jesu i neki pripadnici navijača Hajduka, čuvene Torcide, koji su pre samo nekoliko dana skandirali o klanju Srba.

Jedan od nekadašnjih vođa Torcide i viđenijih ljudi sa tribine, a ujedno i učesnik Domovinskog rata, Kristijan Petrić, imao je poruku za sve one koji se prave "veći Hrvati nego što jesu" tako što napadaju Đokovića.

- Mi hrvatski vojnici i policajci nismo se borili za ove morbidne poruke napisane pod okriljem noći. Borili smo se za pravnu državu u kojoj je svako dobrodošao, ukoliko poštuje naše zakone i državu. Nagledali smo se i naslušali ‘velikih Hrvata’ za vreme i posle rata. Pacovi, vratite se u kanalizacije - poručio je Petrić, nekadašnji predstavnik Torcide.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.