IVANIŠEVIĆ POTVRDIO DA IMA KORONAVIRUS: Dva puta je bio negativan, a onda danas pozitivan!
Foto: Starsport©

IVANIŠEVIĆ POTVRDIO DA IMA KORONAVIRUS: Dva puta je bio negativan, a onda danas pozitivan!

On je u samoizolaciji još od ponedeljka nakon što se u nedelju koronavirus pojavio na Adria Tour-u u Zadru

Objavljeno:

Goran Ivanišević je potvrdio da je zaražen koronavirusom.

Trener Novaka Đokovića se oglasio na svom Instagramu, gde je poručio da se nalazi u izolaciji od kada se u nedelju koronavirus pojavio na Adria Tour-u u Zadru.

On je bio prvi put testiran po dolasku u Hrvatsku i bio je negativan, onda se u nedelju uveče testirao još jednom i bio je opet negativan, ali je pet dana kasnije na trećem testu bio pozitivan.

- Nažalost, nakon dva negativna testa u poslednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da preduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak - poručio je Ivanišević.

Podsećamo da su među zaraženima od onih koji su učestvovali na turniru u Zadru i Novak Đoković i njegova supruga Jelena, zatim Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Marko Paniki Đokovićev kondicioni trener, i Kristijan Groh trener Dimitrova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.