TENISERI U ZADRU TESTIRANI NA PARKINGU NA KORONAVIRUS: Novak će verovatno u Srbiji biti 14 dana u samoizolaciji!
Foto: Mario Ćužić / HTS

Niko nema simptome

TENISERI U ZADRU TESTIRANI NA PARKINGU NA KORONAVIRUS: Novak će verovatno u Srbiji biti 14 dana u samoizolaciji!

Novak Đoković nije hteo da se testira u Zadru, već je odlučio da dođe za Beograd i javi se svom lekaru i epidemiologu

Objavljeno: 08:26h

Teniseri koji su učestvovali na turniru Adria Tour-a u Zadru testirali su se na parkingu i čekali rezultate nakon što se saznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Gotovo svi učesnici spektakla u Višnjiku tokom prethodnih nekoliko dana su odlučili da se testiraju samoinicijativno, osim Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta je odlučio da najpre dođe u Beograd gde će se prvo posavetovati sa svojim lekerom i epidemiologom i verovatno će se i samoizolovati tokom narednih 14 dana i uraditi sve u skladu sa preporukama Kriznog štaba, vlasti i nadležnih institucija.

S druge strane Aleksander Zverev, Marin Čilić, Borna Ćorić, Dona Vekić i još pojedini igrači i članovi njihovih timova su u nedelju kasno uveče dovezeni ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gde ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije, doktor Alan Medić.

Oni su na parkignu testirani kako ne bi uneli virus u bolnicu u slučaju da su zaraženi i tu su tokom noći čekali rezultate koji bi uskoro trebalo da budu objavljeni.

Ono što je važno napomenuti jeste da niko od igrača i članova njihovih timova ne oseća nikakve simptome koronavirusa, niti ima problema sa zdravljem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.