JEDVA SU DOČEKALI DA SE NEKO ZARAZI! POČELA PLJUVAČINA PO ĐOKOVIĆU: Rodik predvodi hejtere, a tek će uslediti hajka
Foto: Mario Ćužić / HTS

"Kao da pijani vozite autobus"

JEDVA SU DOČEKALI DA SE NEKO ZARAZI! POČELA PLJUVAČINA PO ĐOKOVIĆU: Rodik predvodi hejtere, a tek će uslediti hajka

Srpski teniser će tek biti na udaru narednih dana od strane javnosti posebno sa Zapada

Objavljeno:

I kreće polako hajka na Novaka Đokovića, pre svega sa Zapada, zbog organizovanja Adria Tour-a nakon što je otkriveno da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom i otkazano finale u Zadru, a svi poslati na testiranje.

Od trenutka kada je počeo Adria Tour, posebno tokom prve nedelje u Beogradu, zapadni mediji, ali i brojne javne ličnosti su kritikovale srpskog tenisera, od toga da se ne poštuju pravila socijalne distance, pa sve do prevelike "prisnosti" igrača i ko zna kojih sve razloga.

I sada su jedva dočekali trenutak kada će moći da likuju i da krenu u nove napade na najboljeg tenisera sveta.

Od trenutka kada je objavljeno da je Dimitrov zaražen koronavirusom krenulo je sa negativnim reakcijama na račun srpskog tenisera i celokupne organizacije Adria tour-a.

Poznata novinarka Kortni Nujen kratko je prokomentarisala situaciju.

- Neodgovorno, neodgovorno ponašanje. Kao da pijani vozite autobus.

Teniski stručnjak Bred Gilbert takođe nije bio oduševljen. - Naravno (da se to desilo)... Sada će svi istog momenta morati da se testiraju - napisao je on, a odgovorio mu je Endi Rodik.

- Izgleda da postoji neka pandemija - ironično je prokomentarisao Amerikanac, što je nasmejalo Stena Vavrinku.

Dobro poznati američki novinar Ben Rotenberg, inače u poslednje vreme čest kritičar Đokovića, se oglasio putem niza poruka, a jedna od njih je bila postavljanje video-snimka na kojem se vidi kako Đoković, Dimitrov i društvo igraju u noćnom klubu u Beogradu.

Sve uz reči pesme "Malo žurke nikada nikoga nije ubilo".

Portugalski novinar Žoze Morgado se podsetio Grigorovog kretanja u poslednjih deset dana.

- U poslednjih deset dana, Dimitrov je igrao na dva puna stadiona sa publikom u dve zemlje, igrao je fudbalski meč sa Đokovićem, Zverevom i ostalima i uživao (bez majice) u klubu u Beogradu - naveo je on.

Brojni drugi novinari su postavljali brojne slike ekipe sa Adrija tura u bliskom kontaktu dok su se zabavljali na terenu, što košarkaškom, što teniskom, što fudbalskom.

Čekaju se i reakcije tenisera i teniserki, a Naomi Osaka je istakla da jedva čeka da čuje komentar Nika Kirjosa koji od ranije ne podnosi Novaka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.